Archivace projektu

Vyčistěte dokončené projekty z bočního panelu bez mazání čehokoli.

Projekty a zobrazení1 min čtení

Až bude projekt hotový, archivujte ho. Zmizí z vašeho postranního panelu, ale jeho úkoly zůstanou a nic se nemaže.

  1. Otevři projekt
  2. Otevři menu projektu a vyber Archivovat projekt
  3. Potvrdit
    Týmový projekt zmizí pro všechny v týmu, takže se nejdřív zeptej jich.

Kdo může archivovat: osobní projekty můžete archivovat vždycky. V týmu můžou archivovat libovolné projekty vlastníci a administrátoři a členové mohou archivovat ty, které vytvořili.

Pomohlo to?
Další článekVytvořit tým