Dokončování, vracení zpět a mazání úkolů

Zaškrtni úkol jako hotový, když si to rozmyslíš, vrať změnu přes Zpět, znovu ho otevři nebo ho smaž.

Úlohy1 min čtení
Na této stránce
  1. Znovu otevřít dokončený úkol
  2. Smazat úkol
  3. Na nástěnce

Klikněte na kolečko vedle úkolu, aby se označil jako hotový. Potvrzovací zpráva ho potvrdí tlačítkem Zpět pro případ, že jste klikli moc rychle.

Hecho. Hotový 1 úkolZpět

Znovu otevřít dokončený úkol

Otevři úkol a klikni na Znovu otevřít. V projektu použij Zobrazit dokončené pro nalezení nejdřív hotových úkolů.

Smazat úkol

Použij Odstranit v menu úkolu. Úkol zmizí hned a máš pár sekund na stisknutí Zpět, než zmizí navždy.

Na nástěnce

Přetáhněte kartu do sloupce označeného jako hotovo a je dokončená. Chcete ji znovu otevřít? Použijte možnost Znovu otevřít v menu karty.

Pomohlo to?
Další článekŠtítky a priorita