Roller: Ejer, Admin, Medlem og Gæst
Hvem kan hvad i et team, hurtigt overblik.
Alle personer i et team har én rolle. Ejere og administratorer ændrer roller via menuen ved siden af hver person i IndstillingerMedlemmer.
| Ejer | Admin | Medlem | Gæst | |
|---|---|---|---|---|
| Se teamprojekter | Alle eller kun dem, du vælger | Kun delte | ||
| Tilføj, fuldfør og kommentér opgaver | ||||
| Tildel opgaver til andre | — | |||
| Opret teamprojekter | — | |||
| Invitér og fjern personer, skift roller | — | — | ||
| Vælg, hvilke projekter en bruger eller gæst kan se | — | — | ||
| Planer, pladser og betaling | Kun visning | — | — | |
| Slet teamet eller overfør ejerskab | — | — | — | |
| Bruger en betalt plads | — |
Begræns en bruger til nogle projekter
Som standard ser en bruger alle projekter i teamet. Hvis nogen kun skal arbejde med nogle få, så giv dem begrænset adgang: de ser kun de projekter, du vælger, og intet andet fra teamet vises i deres sidepanel, søgning, Today, rapporter, notifikationer eller aktivitet.
- Åbn Indstillinger, og vælg derefter MedlemmerHver person får vist en chip med det, de kan se: Alle projekter, eller antallet af projekter.
- Klik på chippen, eller Projektadgang i menuen
- Vælg Kun valgte projekter, og markér projekterneGem. Ændringen gælder med det samme.
Du kan også indstille dette, når du inviterer et medlem, eller tilføje og fjerne personer fra et projekt med Del-knappen øverst i projektet.
Overfør ejerskab
Et team har præcis én ejer, som håndterer fakturering og kan slette teamet. Hvis du vil overdrage det, så vælg Make owner på en anden person. Du bliver admin.
Var det nyttigt?