Ρόλοι: Owner, Admin, Member και Guest
Ποιος μπορεί να κάνει τι σε μια ομάδα, με μια ματιά.
Κάθε άτομο σε μια ομάδα έχει έναν ρόλο. Οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές αλλάζουν ρόλους από το μενού δίπλα σε κάθε άτομο στο ΡυθμίσειςΜέλη.
| Υπεύθυνος | Διαχειριστής | Μέλος | Επισκέπτης | |
|---|---|---|---|---|
| Δες τα projects της ομάδας | Όλα ή μόνο αυτά που θα επιλέξεις | Μόνο τα κοινόχρηστα | ||
| Πρόσθεσε, ολοκλήρωσε και σχολίασε εργασίες | ||||
| Ανάθεσε εργασίες σε άλλους | — | |||
| Δημιούργησε ομαδικά έργα | — | |||
| Προσκαλέστε και αφαιρέστε άτομα, αλλάξτε ρόλους | — | — | ||
| Διάλεξε ποια έργα βλέπει ένα μέλος ή επισκέπτης | — | — | ||
| Πλάνο, θέσεις και πληρωμή | Μόνο προβολή | — | — | |
| Διαγραφή της ομάδας ή μεταβίβαση ιδιοκτησίας | — | — | — | |
| Χρειάζεται επί πληρωμή θέση | — |
Περιόρισε ένα μέλος σε μερικά έργα
Από προεπιλογή, ένα μέλος βλέπει κάθε έργο στην ομάδα. Αν κάποιος/κάποια πρέπει να δουλεύει μόνο σε λίγα, δώσε του/της περιορισμένη πρόσβαση: βλέπει μόνο τα έργα που διαλέγεις και δεν εμφανίζεται τίποτα άλλο από την ομάδα στο sidebar, στην αναζήτηση, στο Σήμερα, στις αναφορές, στις ειδοποιήσεις ή στις δραστηριότητες.
- Άνοιξε Ρυθμίσεις και μετά ΜέληΚάθε άτομο βλέπει ένα chip με ό,τι μπορεί να δει: Όλα τα έργα ή τον αριθμό των έργων.
- Πάτησε το chip ή Πρόσβαση έργου από το μενού
- Διάλεξε Μόνο τα επιλεγμένα έργα και τσέκαρε τα έργαΑποθήκευση. Η αλλαγή εφαρμόζεται αμέσως.
Μπορείς επίσης να το ρυθμίσεις αυτό όταν προσκαλείς ένα μέλος ή να προσθέσεις και να αφαιρέσεις άτομα από ένα έργο με το κουμπί Κοινoποίηση στην κορυφή του έργου.
Μεταβίβαση ιδιοκτησίας
Μια ομάδα έχει ακριβώς έναν ιδιοκτήτη, που διαχειρίζεται τη χρέωση και μπορεί να διαγράψει την ομάδα. Για να το παραδώσεις, επίλεξε Make owner σε κάποιο άλλο άτομο. Γίνεσαι admin.