Roolit: Omistaja, Admin, Jäsen ja Vieras
Kuka voi tehdä mitä tiimissä — yhdellä silmäyksellä.
Jokaisella tiimin henkilöllä on yksi rooli. Omistajat ja ylläpitäjät vaihtavat rooleja valikosta kunkin henkilön vieressä polussa AsetuksetJäsenet.
| Omistaja | Ylläpitäjä | Jäsen | Vieras | |
|---|---|---|---|---|
| Katso tiimiprojektit | Kaikki tai vain ne, jotka valitset | Vain jaetut | ||
| Lisää, suorita ja kommentoi tehtäviä | ||||
| Määritä tehtäviä muille | — | |||
| Luo tiimiprojekteja | — | |||
| Kutsu ja poista ihmisiä, muuta rooleja | — | — | ||
| Valitse, mitä projektit jäsen tai vieras näkee | — | — | ||
| Sopimus, paikat ja maksu | Vain katselu | — | — | |
| Poista tiimi tai siirrä omistajuus | — | — | — | |
| Ottaa maksullisen paikan | — |
Rajoita jäsen joihinkin projekteihin
Jäsen näkee oletuksena kaikki tiimin projektit. Jos jonkun pitäisi työskennellä vain muutamassa, anna hänelle rajattu pääsy: hän näkee vain ne projektit, jotka valitset, eikä mikään muu tiimistä näy hänen sivupalkissaan, haussa, Tänään-näkymässä, raporteissa, ilmoituksissa tai toiminnassa.
- Avaa Asetukset ja sitten JäsenetJokainen näyttää valintaruudun sen mukaan, mitä hän näkee: Kaikki projektit tai projektien määrä.
- Napsauta valintaruutua tai Projektin käyttöoikeus valikosta
- Valitse vain valitut projektit ja rastita projektitTallenna. Muutos tulee voimaan heti.
Voit tehdä tämän asetuksen myös, kun kutsut jäsenen, tai kun lisäät ja poistat ihmisiä yhdestä projektista projektin yläreunassa olevalla Jaa-painikkeella.
Siirrä omistajuus
Tiimillä on täsmälleen yksi omistaja, joka hoitaa laskutuksen ja voi poistaa tiimin. Luovuttaaksesi sen toiselle, valitse Tee omistajaksi toiselle henkilölle. Sinusta tulee admin.