Arkivera ett projekt

Rensa färdiga projekt från sidofältet utan att ta bort något.

Projekt & vyer1 min att läsa

När ett projekt är klart ska du arkivera det. Det försvinner från din sidomeny, men dess uppgifter sparas och inget raderas.

  1. Öppna projektet
  2. Öppna projektmenyn och välj Arkivera projekt
  3. Bekräfta
    Ett teamprojekt försvinner för alla i teamet, så kolla med dem först.

Vem kan arkivera: du kan alltid arkivera dina personliga projekt. I ett team kan ägare och administratörer arkivera alla projekt och medlemmar kan arkivera de de har skapat.

Var det här hjälpsamt?
Nästa artikelSkapa ett team