Roller: Ägare, Admin, Medlem och Gäst
Vem kan göra vad i ett team, med en blick.
Alla i ett team har en roll. Ägare och administratörer byter roller via menyn bredvid varje person i InställningarMedlemmar.
| Ägare | Admin | Medlem | Gäst | |
|---|---|---|---|---|
| Se teamprojekt | Alla, eller bara de du väljer | Endast delade | ||
| Lägg till, slutför och kommentera uppgifter | ||||
| Tilldela uppgifter till andra | — | |||
| Skapa teamprojekt | — | |||
| Bjud in och ta bort personer, ändra roller | — | — | ||
| Välj vilka projekt en medlem eller gäst ser | — | — | ||
| Plan, platser och betalning | Endast visning | — | — | |
| Ta bort teamet eller överför ägarskapet | — | — | — | |
| Tar en betald plats | — |
Begränsa en medlem till vissa projekt
Som standard ser en medlem alla projekt i teamet. Om någon bara ska jobba med några få, ge dem begränsad åtkomst: de ser bara de projekt du väljer, och inget annat från teamet dyker upp i deras sidopanel, sökning, Idag, rapporter, aviseringar eller aktivitet.
- Öppna Inställningar och sedan MedlemmarVarje person visar ett chip med det de kan se: Alla projekt, eller antalet projekt.
- Klicka på chipet, eller Projektåtkomst i menyn
- Välj Endast valda projekt och bocka i projektenSpara. Ändringen gäller direkt.
Du kan också ställa in detta när du bjuder in en medlem, eller lägga till och ta bort personer från ett projekt med Dela-knappen längst upp i projektet.
Överför ägarskap
Ett team har exakt en ägare, som hanterar fakturering och kan ta bort teamet. För att lämna över, välj Gör ägare på en annan person. Du blir en admin.
Var det här hjälpsamt?