Arkiverer et projekt

Ryd afsluttede projekter ud af din sidepanel uden at slette noget.

Projekter & visninger1 min læsning

Når et projekt er færdigt, så arkivér det. Det forsvinder fra din sidepanel, men dets opgaver bliver gemt, og der bliver ikke slettet noget.

  1. Åbn projektet
  2. Åbn projektmenuen, og vælg Arkivér projekt
  3. Bekræft
    Et teamprojekt forsvinder for alle i teamet, så tjek med dem først.

Hvem kan arkivere: Du kan altid arkivere dine personlige projekter. I et team kan ejere og admins arkivere ethvert projekt, og medlemmer kan arkivere dem, de har oprettet.

Var det nyttigt?
Næste artikelOpret et team