Eksportér dine data eller slet din konto
Download det hele, eller luk din konto for altid.
Eksportér dine data
Vælg Eksportér mine data i IndstillingerMin konto for at downloade dine projekter, opgaver, kommentarer og indstillinger som en JSON-fil.
Slet din konto
- Overfør de teams, du ejerHvis du har et team, skal du først gøre en anden til ejer under Medlemmer.
- Annullér dit abonnement i butikkenAt slette din konto stopper ikke betalinger i butikken. Se Annullér dit abonnement.
- Klik på Slet kontoSkriv DELETE og din adgangskode for at bekræfte.
Var det nyttigt?