Εξαγωγή των δεδομένων σου ή διαγραφή του λογαριασμού σου
Κατέβασέ τα όλα ή κλείσε τον λογαριασμό σου οριστικά.
Εξαγωγή των δεδομένων σου
Διάλεξε «Εξαγωγή των δεδομένων μου» στο ΡυθμίσειςΟ λογαριασμός μου για να κατεβάσεις τα έργα, τις εργασίες, τα σχόλια και τις ρυθμίσεις σου ως αρχείο JSON.
Διαγραφή του λογαριασμού σου
- Μετέφερε τις ομάδες που έχειςΑν έχεις ομάδα, πρώτα κάνε κάποιον άλλον owner στα Μέλη.
- Ακύρωσε τη συνδρομή σου από το κατάστημαΗ διαγραφή του λογαριασμού σου δεν σταματά τις χρεώσεις καταστήματος. Δες Ακύρωσε τη συνδρομή σου.
- Πάτα «Διαγραφή λογαριασμού»Τύπωσε DELETE και τον κωδικό σου για επιβεβαίωση.
Ήταν χρήσιμο;