Projektin arkistointi

Poista valmiit projektit sivupalkista ilman, että poistat mitään.

Projektit ja näkymät1 min lukuaikaa

Kun projekti on valmis, arkistoi se. Se katoaa sivupalkistasi, mutta sen tehtävät säilyvät eikä mitään poisteta.

  1. Avaa projekti
  2. Avaa projektin valikko ja valitse Arkistoi projekti
  3. Vahvista
    Tiimin projekti katoaa kaikilta tiimin jäseniltä, joten tarkista asia ensin heidän kanssaan.

Kuka voi arkistoida: voit aina arkistoida omat henkilökohtaiset projektisi. Tiimissä omistajat ja ylläpitäjät voivat arkistoida minkä tahansa projektin ja jäsenet voivat arkistoida ne, jotka he ovat luoneet.

Oliko tästä hyötyä?
Seuraava artikkeliLuo tiimi