Vie tietosi ulos tai poista tilisi
Lataa kaikki tai sulje tilisi lopullisesti.
Vie tietosi ulos
Valitse Vie tiedot muodossa AsetuksetOma tili ladataksesi projektisi, tehtäväsi, kommenttisi ja asetuksesi JSON-tiedostona.
Poista käyttäjätilisi
- Siirrä tiimit, jotka omistatJos omistat tiimin, tee ensin joku muu tiimin omistajaksi kohdassa Jäsenet.
- Peruuta tilauksesi kaupassaKäyttäjätilin poistaminen ei lopeta ostojen laskutusta. Katso Peruuta tilauksesi.
- Napsauta Poista tiliKirjoita DELETE ja salasanasi vahvistaaksesi.
Oliko tästä hyötyä?