ייצוא הנתונים שלך או מחיקת החשבון שלך
הורד הכל, או סגור את החשבון שלך לתמיד.
ייצוא הנתונים שלך
בחר באפשרות ייצא את הנתונים שלי ב-הגדרותהחשבון שלי כדי להוריד את הפרויקטים, המשימות, ההערות וההגדרות שלך כקובץ JSON.
מחק את החשבון שלך
- העבר את הצוותים שיש לךאם יש לך צוות, קודם כל הפוך מישהו אחר לבעלים ב־Members.
- לבטל את המנוי בחנותמחיקת החשבון שלך לא מפסיקה חיובים בחנות. ראה לבטל את המנוי.
- לחץ על מחק חשבוןכתוב Type DELETE ואת הסיסמה שלך כדי לאשר.
האם זה היה מועיל?