Mengarkibkan projek
Kosongkan projek yang sudah selesai daripada bar sisi anda tanpa memadam apa-apa.
Apabila projek selesai, arkibkannya. Ia hilang daripada bar sisi anda, tetapi tugasnya disimpan dan tiada apa dipadamkan.
- Buka projek
- Buka menu projek dan pilih Arkibkan projek
- SahkanProjek pasukan hilang untuk semua orang dalam pasukan, jadi semak dahulu dengan mereka.
Siapa yang boleh mengarkib: anda sentiasa boleh mengarkib projek peribadi anda. Dalam pasukan, pemilik dan pentadbir boleh mengarkib sebarang projek dan ahli boleh mengarkib yang mereka cipta.
Berguna?