Roller: Eier, Admin, Medlem og Gjest
Hvem kan gjøre hva i et team, med et blikk.
Hver person i et team har én rolle. Eiere og administratorer endrer roller fra menyen ved siden av hver person i InnstillingerMedlemmer.
| Eier | Admin | Medlem | Gjest | |
|---|---|---|---|---|
| Se teamprosjekter | Alle, eller bare de du velger | Bare delte | ||
| Legg til, fullfør og kommenter oppgaver | ||||
| Tildel oppgaver til andre | — | |||
| Opprett teamprosjekter | — | |||
| Inviter og fjern personer, endre roller | — | — | ||
| Velg hvilke prosjekter et medlem eller gjest kan se | — | — | ||
| Plan, plasser og betaling | Kun visning | — | — | |
| Slett teamet eller overfør eierskapet | — | — | — | |
| Takes a paid seat | — |
Begrens et medlem til noen prosjekter
Som standard ser et medlem alle prosjektene i teamet. Hvis noen bare skal jobbe med noen få, gi dem begrenset tilgang: de ser bare prosjektene du velger, og ingenting annet fra teamet vises i sidepanelet, søket, I dag, rapporter, varsler eller aktivitet.
- Åpne Innstillinger, og deretter MedlemmerHver person viser en chip med det de kan se: Alle prosjekter, eller antallet prosjekter.
- Klikk på chipen, eller Prosjekttilgang i menyen
- Velg bare valgte prosjekter og huk av prosjekteneLagre. Endringen gjelder med en gang.
Du kan også angi dette når du inviterer et medlem, eller legge til og fjerne personer fra ett prosjekt med Del-knappen øverst i prosjektet.
Overfør eierskap
Et team har nøyaktig én eier, som håndterer fakturering og kan slette teamet. For å gi det videre, velg Make owner på en annen person. Du blir en administrator.
Var dette nyttig?