Een project archiveren
Voltooide projecten uit je zijbalk verwijderen zonder iets te wissen.
Als een project klaar is, archiveer je het. Het verdwijnt uit je zijbalk, maar de taken blijven bewaard en er wordt niets verwijderd.
- Open het project
- Open het projectmenu en kies Project archiveren
- BevestigenEen teamproject verdwijnt voor iedereen in het team, dus check het eerst met hen.
Wie kan archiveren: je kunt altijd je persoonlijke projecten archiveren. In een team kunnen eigenaars en admins elk project archiveren en leden kunnen alleen de projecten archiveren die ze hebben gemaakt.
Was dit nuttig?