Exporteer je gegevens of verwijder je account

Download alles, of sluit je account voorgoed.

Account & beveiliging1 min lezen

Exporteer je gegevens

Kies Exporteer je gegevens in InstellingenMijn account om je projecten, taken, opmerkingen en instellingen als een JSON-bestand te downloaden.

Je account verwijderen

  1. De teams die je beheert overdragen
    Als je een team hebt, maak dan eerst iemand anders eigenaar via Leden.
  2. Annuleer je abonnement in de winkel
    Het verwijderen van je account stopt de facturatie in de winkel niet. Zie Annuleer je abonnement.
  3. Klik op Account verwijderen
    Type DELETE en je wachtwoord om te bevestigen.
Was dit nuttig?
Volgend artikelTaal wijzigen