Archiwizowanie projektu

Wyczyść zakończone projekty z paska bocznego, nie usuwając niczego.

Projekty i widoki1 min czytania

Gdy projekt zostanie ukończony, zarchiwizuj go. Zniknie z Twojego paska bocznego, ale jego zadania zostaną — nic nie jest usuwane.

  1. Otwórz projekt
  2. Otwórz menu projektu i wybierz Archiwizuj projekt
  3. Potwierdź
    Projekt zespołu znika dla wszystkich w zespole, więc najpierw to z nimi sprawdź.

Kto może archiwizować: zawsze możesz archiwizować swoje osobiste projekty. W zespole właściciele i administratorzy mogą archiwizować dowolny projekt, a członkowie — te, które utworzyli.

Czy to było pomocne?
Następny artykułUtwórz zespół