Finalizarea, anularea și ștergerea sarcinilor
Bifează o sarcină, răzgândește-te cu Undo, redeschide-o sau șterge-o.
Pe această pagină
Dă click pe cercul de lângă o sarcină ca s-o marchezi ca finalizată. Un mesaj confirmă, cu un buton Anulează, în caz că ai dat prea repede.
Hecho. 1 task finalizatAnulează
Redeschide o sarcină finalizată
Deschide sarcina și apasă Reopen. Într-un proiect, folosește Show completed ca să găsești mai întâi sarcinile finalizate.
Șterge o sarcină
Folosește Șterge din meniul sarcinii. Sarcina dispare imediat și ai câteva secunde să apeși Anulează înainte să dispară definitiv.
Pe un board
Trage o carte în coloana marcată ca făcut și e finalizată. Ca să o redeschizi, folosește Redeschide din meniul cărții.
A fost de ajutor?