Roluri: Owner, Admin, Member și Guest
Cine face ce în echipă, dintr-o privire.
Fiecare persoană dintr-o echipă are un rol. Ownerii și administratorii schimbă rolurile din meniul de lângă fiecare persoană din SetăriMembri.
| Proprietar | Admin | Membru | Invitat | |
|---|---|---|---|---|
| Vezi proiectele echipei | Toate, sau doar cele pe care le alegi | Doar cele partajate | ||
| Adaugă, finalizează și comentează la sarcini | ||||
| Asignează sarcini altora | — | |||
| Creează proiecte de echipă | — | |||
| Invită și elimină persoane, schimbă roluri | — | — | ||
| Alege ce proiecte vede un membru sau un invitat | — | — | ||
| Plan, locuri și plată | Doar vizualizare | — | — | |
| Șterge echipa sau transferă proprietatea | — | — | — | |
| Ia un loc plătit | — |
Limitează un membru la unele proiecte
În mod implicit, un membru vede fiecare proiect din echipă. Dacă ar trebui să lucreze doar la câteva, oferă-i acces limitat: vede doar proiectele pe care le alegi, iar nimic altceva din echipă nu apare în bara lui laterală, în căutare, în Today, în rapoarte, notificări sau activitate.
- Deschide Setări, apoi MembriFiecare persoană vede un cip cu ce poate vedea: Toate proiectele sau numărul de proiecte.
- Dă clic pe cip sau pe Acces la proiect în meniu
- Alege doar proiectele selectate și bifează proiecteleSalvează. Modificarea se aplică imediat.
Poți seta asta și când inviți un membru sau când adaugi și elimini persoane dintr-un proiect folosind butonul Partajare din partea de sus a proiectului.
Transferă proprietatea
O echipă are exact un owner, care gestionează facturarea și poate șterge echipa. Ca să o preiei, alege Make owner pentru altcineva. Tu devii un admin.