Arkiverer et prosjekt

Fjern fullførte prosjekter fra sidepanelet uten å slette noe.

Prosjekter og visninger1 min lesing

Når et prosjekt er ferdig, arkiver det. Det forsvinner fra sidepanelet ditt, men oppgavene beholdes og ingenting slettes.

  1. Åpne prosjektet
  2. Åpne prosjektmenyen og velg Arkiver prosjekt
  3. Bekreft
    Et teamprosjekt forsvinner for alle i teamet, så sjekk med dem først.

Hvem kan arkivere: Du kan alltid arkivere dine personlige prosjekter. I et team kan eiere og administratorer arkivere alle prosjekter, og medlemmer kan arkivere de de har opprettet.

Var dette nyttig?
Neste artikkelOpprett et team