Eksporter dataene dine eller slett kontoen din
Last ned alt, eller lukk kontoen din for godt.
Eksporter dataene dine
Velg Eksporter dataene mine i InnstillingerKontoen min for å laste ned prosjektene, oppgavene, kommentarene og innstillingene dine som en JSON-fil.
Slett kontoen din
- Overfør teamene du eierHvis du eier et team, må du først gjøre noen andre til eier i Medlemmer.
- Avbryt abonnementet ditt i butikkenÅ slette kontoen din stopper ikke fakturering i butikken. Se Avbryt abonnementet ditt.
- Klikk Slett kontoSkriv inn DELETE og passordet ditt for å bekrefte.
Var dette nyttig?