Архівація проєкту

Прибрати завершені проєкти з бічної панелі, нічого не видаляючи.

Проєкти та перегляди1 хв читання

Коли проєкт завершено — заархівуй його. Він зникне з бічної панелі, але його завдання збережуться, і нічого не видаляється.

  1. Відкрий проєкт
  2. Відкрий меню проєкту й вибери «Архівувати проєкт»
  3. Підтвердити
    Командний проєкт зникає для всіх у команді, тож спершу узгодь це з ними.

Хто може архівувати: ти завжди можеш архівувати свої особисті проєкти. У команді власники та адміністратори можуть архівувати будь-які проєкти, а учасники — лише ті, які вони створили.

Чи було корисно?
Наступна статтяСтворити команду