Exportă-ți datele sau șterge-ți contul
Descarcă tot, sau închide-ți contul definitiv.
Exportă-ți datele
Alege Exportă datele mele în SetăriContul meu ca să descarci proiectele, sarcinile, comentariile și setările ca fișier JSON.
Șterge-ți contul
- Transferă echipele pe care le aiDacă deții o echipă, fă mai întâi pe altcineva administratorul în Membri.
- Anulează abonamentul în magazinȘtergerea contului nu oprește facturarea magazinului. Vezi Anulează abonamentul.
- Dă click pe Șterge contulTip DELETE și parola ta pentru confirmare.
A fost de ajutor?